The Wonder Years in 2019 naar Nederland

Geschreven door op 2 oktober 2018 om 17:54
The Wonder Years - Foto: Dan Cox - Flickr (CC BY-ND 2.0)

The Wonder Years komt in 2019 voor twee shows naar Nederland! De Amerikaanse poppunkband speelt in februari in Eindhoven en Amsterdam. 

The Wonder Years concerten

The Wonder Years geeft op 1 februari 2019 een show in Dynamo te Eindhoven en op 4 februari een concert in de Melkweg te Amsterdam. De twee concerten in Nederland staan in het teken van het nieuwe album ‘Sister Cities’.

Tickets voor de shows

Kaarten voor het concert in Dynamo Eindhoven op 1 februari en in de Melkweg Amsterdam op 4 februari, gaan beiden op donderdag 4 oktober 2018 in de verkoop. De tickets zijn vanaf 10:00 uur verkrijgbaar via Ticketmaster.

Sister Cities

De band uit Amerika werd in 2005 gevormd. Sindsdien heeft de band meerdere albums uitgebracht. Afgelopen april bracht de band het zesde album ‘Sister Cities’ uit. Dit album is de opvolger van de plaat ‘No closer to heaven’. De muziekgroep bestaat uit: gitarist Matt Brasch, gitarist Casey Cavaliere, basgitarist Joh Martin, zanger Dan Campbell, drummer Mike Kennedy en pianist Nick Steinborn.

 

Hieronder is de track ‘Sister Cities’ als voorproefje op de shows in Nederland te beluisteren.

 

Bronnen: Wikipedia, YouTube, Melkweg, Dynamo, Ticketmaster, thewonderyearsband.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.