Oud-Slipknot drummer Joey Jordison met nieuwe band Vimic naar Patronaat

Geschreven door op 28 september 2017 om 12:20
Joey Jordison (Slipknot, Vimic) - Foto YouTube screenshot

Oud-Slipknot drummer Joey Jordison komt met zijn nieuwe band Vimic naar Nederland! Jordison en co. betreden op zondag 19 november het podium van Patronaat in Haarlem.

Joey Jordison’s Vimic naar Patronaat

Niemand minder dan Joey Jordison komt in november met zijn nieuwe band Vimic naar Nederland! Jordison, die wereldwijd als één van de besten binnen zijn vakgebied wordt gezien, vergaarde vooral bekendheid als drummer en songwriter van metalband Slipknot.

Op zondag 19 november betreedt de in 2016 opgerichte band het podium van Patronaat in Haarlem.

Concertkaarten

Tickets voor de show gaan op zaterdag 30 september in de verkoop. Deze zijn verkrijgbaar via de volgende online verkooppunten:

Tickets Primair Tickets Secundair

Slipknot

Jordison was tussen 1995 en 2013 actief als drummer van Slipknot. De metalband meldde in 2013 dat Jordison de groep had verlaten wegens persoonlijke redenen, maar de drummer onthulde zelf dat dit niet waar was. Volgens Joey was hij door de band ontslagen.

In 2016 werd echter bekend dat de drummer aan myelitis transversa leed, een acute ontsteking van een deel van het ruggenmerg. Hierdoor verloor Jordison zijn vermogen om te kunnen drummen tegen het einde van zijn tijd bij Slipknot.

Bron: Patronaat

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.