Chef’Special viert 15-jarig bestaan met clubtour

Geschreven door op 25 april 2023 om 14:32
Vliegende Vrienden van Amstel LIVE!, Chefspecial, Chef Special, Chef'Special tijdens Vliegende Vrienden 2018 - Fotocredits: Shali Blok - ArtiestenNieuws

Chef’Special heeft een nieuwe clubtour aangekondigd! De band reist aankomend najaar langs een viertal clubs ter viering van zijn vijftiende verjaardag.

Chef’Special viert 15de verjaardag met clubtour

Chef’Special bestaat vijftien jaar! De groep viert deze mijlpaal uitgebreid met onder meer een uitverkochte show in de Ziggo Dome en nu ook een gloednieuwe clubtour. De band staat vanaf eind september in de volgende zalen:

  • 27 september 2023: Musis, Arnhem
  • 28 september 2023: De Oosterpoort, Groningen
  • 1 oktober 2023: TivoliVredenburg, Utrecht
  • 5 oktober 2023: 013, Tilburg

Concertkaarten

Tickets voor de concerten gaan op vrijdag 28 april om 10:00 uur in de verkoop via Ticketmaster, en/of de websites van de desbetreffende zalen. Zijn de kaarten niet meer beschikbaar? Probeer het dan eens bij een secundair ticketbureau als TopTicketshop. Let op: Tickets zijn hier vaak duurder dan bij het originele verkooppunt, maar je bent in ieder geval verzekerd van een plaats bij de show!

 

Bron: Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.