Steven van Zandt met show naar Live At Amsterdamse Bos

Geschreven door op 3 april 2018 om 10:28
Steve Van Zandt at the 2011 MIPCOM, in Cannes. Author: Frantogian (Wikimedia Commons, CC BY-SA 3.0)

Steven van Zandt komt voor een optreden naar Live At Amsterdamse Bos! Op 6 juli treedt de gitarist met zijn band Disciples of Soul op in onze hoofdstad. 

Steven van Zandt op Live At Amsterdamse Bos

Goed nieuws voor de fans van Steven van Zandt! Op 6 juli staat de gitarist met zijn band Disciples of Soul in het Amsterdamse Bostheater. Voor de concertreeks van Live At Amsterdamse Bos staat de gitarist op de planken in onze hoofdstad.

Kaartverkoop

De kaartverkoop begint aanstaande zaterdag (7 april) om 10.00. Kaarten zijn verkrijgbaar via Eventim.

Steven van Zandt

Steven van Zandt, artiestennaam van Steven Lento, loopt al geruime tijd mee in de muzikale wereld. De gitarist van onder meer de E Street Band bouwde een gerenommeerde naam op in de muziekwereld. Als sidekick van grootheden als Bruce Springsteen heeft hij veel ervaring met optreden.

The Sopranos

Naast een muzikaal talent, heeft Van Zandt ook een neusje voor acteren. Hij speelde als baas van een stripclub Silvio Dante de hoofdrol in de beroemde maffiaserie The Sopranos. Vanaf het eerste seizoen in 1999 was hij nadrukkelijk in beeld. Nadat in het tweede seizoen de E Street Band ging touren, werd het lastig om beide werkzaamheden te combineren en verscheen Van Zandt minder op het witte doek.

Live At Amsterdamse Bos 2018

In het Amsterdamse Bostheater worden aankomende zomer diverse openluchtconcerten gegeven. Vanaf mei komen in een fantastische setting verschillende bands optreden. Eerst werden al diverse shows van De Dijk en de Edwin Evers Band aangekondigd.

Al jaren een begrip

Sinds 2013 weet Live at Amsterdamse Bos haar bezoekers te vermaken met allerhande muziek. Zo zorgden onder meer Kensington, Typhoon en Blaudzun al voor een intense en unieke avond. Ook aankomende zomer belooft het een mooie editie te worden.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.