Liam Gallagher aankomend najaar terug voor grote show in Ziggo Dome

Geschreven door op 3 april 2018 om 10:08
Liam Gallagher, Beady Eye - Foto YouTube

Liam Gallagher komt al snel weer terug naar Nederland! De extravagante rocker komt al snel na zijn uitverkochte show in AFAS Live terug naar Amsterdam voor een show in de Ziggo Dome.

Liam Gallagher naar Ziggo Dome

Liam zette nog geen maand geleden de AFAS Live in vuur en vlam, maar aankomend najaar pakt de voormalig Oasis frontman het een stuk groter aan! Gallagher reist op in november terug naar de ArenA Boulevard, waar hij een show in de Ziggo Dome speelt. Liam betreedt het Amsterdamse podium op vrijdag 23 november.

Concertkaarten

Tickets voor de show gaan op vrijdag 6 april in de verkoop en zijn onder meer verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

‘As You Were’

Na het einde van de iconische Britpopband Oasis, beproefde Liam zijn geluk met zijn nieuwe band Beady Eye. De band hield het slechts vijf jaar voor alvorens de uit Manchester afkomstige zanger er genoeg van had en een tijdje verdween uit de muziekwereld.

In 2017 kondigde Liam zijn grootse comeback aan met zijn allereerste soloplaat ‘As You Were’. Het album werd een enorm succes en de excentrieke zanger scoorde grote hits met singles als ‘Wall Of Glass’‘For What It’s Worth’ en ‘Greedy Soul’. Volgende halte: de Ziggo Dome!

Bron: MOJO

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.