André Rieu voegt extra shows toe aan concertreeks Vrijthof Maastricht

Geschreven door op 15 november 2018 om 13:04
André Rieu - Foto: Christopher Dart - Flickr (CC BY 2.0)

Voor de vijftiende editie van de concertreeks op het Vrijthof in Maastricht pakt André Rieu groots uit. Weer voegt de violist extra concerten toe!

Extra shows André Rieu

Op donderdag 4 en 11 juli 2019 geeft André Rieu extra concerten op het Vrijthof in Maastricht. De concertreeks begon met slechts drie shows op 5, 6 en 7 juli. Vanwege de grote belangstelling waren de kaarten razendsnel uitverkocht en voegde de violist 12, 13 en 14 juli toe aan de speellijst. Later kwamen ook 19, 20 en 21 juli erbij. Tot nu toe heeft de muzikant dus elf zomeravondconcerten met zijn Johan Strauss Orkest in Maastricht op de planning staan.

Concertkaarten

Kaarten voor de extra concerten gaan op vrijdag 16 november 2018 in de voorverkoop. De verkoop voor de concertreeks verloopt via de website van Rieu zelf. Uitverkocht? Kijk hier.

Traditionele zomeravondconcerten

Voor het vijftiende jaar op rij staat André Rieu in 2019 met zijn orkest op het Vrijthof in Maastricht. In de afgelopen jaren heeft hij hier maar liefst 88 concerten gegeven. De maestro wil klassieke muziek aantrekkelijker maken en speelt daarom vrolijke nummers, waardoor er tijdens de concerten veel wordt gedanst door jong en oud.

 

Bron: André Rieu

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.