4.000 extra tickets voor Hardwell en Metropole Orkest in Ziggo Dome

Geschreven door op 3 juli 2018 om 10:32
Hardwell - Foto: MIXTRIBE (Wikimedia Commons, CC BY 2.0)

Goed nieuws voor fans van Hardwell! Er zijn maar liefst 4.000 extra tickets vrijgekomen voor de show van de populaire dj in de Ziggo Dome, samen met het Metropole Orkest.

Extra tickets voor Hardwell en Metropole Orkest in Ziggo Dome

De kaartverkoop voor de show van dj Hardwell en het Metropole Orkest in de Ziggo Dome gaat als een speer! Van de 12.000 kaarten die vorige maand in de verkoop gingen, zijn nog slechts enkele beschikbaar. Daarom is nu besloten om maar liefst 4.000 extra tickets in de verkoop te gooien!

De Nederlandse dj reageert tevreden: “We zijn overweldigd door het succes van de kaartverkoop. Dit is nu al een groot compliment voor al het harde werk en alle honderden betrokkenen. Ik ben ontzettend trots op de show en kijk er naar uit dat we nu nog meer fans de gelegenheid kunnen geven om hier tijdens Amsterdam Dance Event onderdeel van te zijn.”

Concertkaarten

Tickets voor de show van de wereldberoemde dj en het orkest zijn verkrijgbaar via de speciale website van het evenement. Zijn de kaarten uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

Bron: BAAS Amsterdam

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.