Jeroen van Koningsbrugge neemt soloalbum op

Geschreven door op 20 april 2016 om 13:40
't Schaep met de 5 Pooten, jeroen van koningsbrugge (Jurk!) - Fotocredits Joeri van Breukelen (CC Flickr) (CC BY-NC 2.0)

Jeroen van Koningsbrugge neemt even een pauze van zijn sabbatical in Californië. De zanger en acteur start met opnames voor een muziekprogramma waarin hij een soloalbum opneemt.

jeroen van koningsbrugge (Jurk!) - Fotocredits Joeri van Breukelen (CC Flickr)

jeroen van koningsbrugge (Jurk!) – Fotocredits Joeri van Breukelen (CC Flickr)

Jeroen van Koningsbrugge soloalbum

Joen van Koningsbrugge gaat een soloalbum opnemen met muziekvrienden in Los Angeles. Onder andere Nick Schilder, Waylon en Nicky Romero vliegen naar Los Angeles om de acteur te helpen met zijn album.

Songs of Life

Het hele proces wordt vastgelegd in een muziekprogramma genaamd Songs of Life. Andere Nederlanders die Van Koningsbrugge een bezoekje brengen zijn Typhoon, Gers Pardoel en Thomas Acda.

Tijd voor muziek

“Toen ik me een klein jaar geleden afvroeg wat ik zou gaan doen tijdens mijn break in Malibu kwam al snel de gedachte bovendrijven dat ik graag aan een persoonlijk album zou willen werken. Ik heb nu eindelijk tijd voor dingen die ik altijd al wilde doen en muziek maken is iets waar ik de laatste jaren door mijn tv- en filmwerk nauwelijks aan toe ben gekomen”, aldus Van Koningsbrugge.

Op tv

Songs of Life is vanaf het najaar wekelijks te zien op tv bij RTL4. Ook zal er een eenmalig concert gegeven worden aan het einde van het project.

 

Bron: nu.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Als ik niet lig te slapen, luister ik naar muziek.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.