Harry Styles gaat nu definitief solo

Geschreven door op 24 juni 2016 om 12:23
Harry Styles (One Direction) - Foto: Eva Rinaldi | Flickr

Het ziet er niet goed uit voor de fans van One Direction… Harry Styles heeft een nieuwe platendeal getekend bij Columbia Records.

Harry Styles - Foto: Eva Rinaldi | Flickr

Harry Styles – Foto: Eva Rinaldi | Flickr

Harry Styles solo

Harry Styles heeft vorig jaar al gehint naar een solocarrière. De zanger heeft in december namelijk vier zelfgeschreven nummers geregistreerd bij de American Society of Composers, Authors and Publishers (ASCAP).

Nu is het is dus definitief. Volgens Billboard heeft de frontman van One Direction een solo deal gesloten met Columbia Records, de platenmaatschappij . Wat de termen zijn is nog niet bekend en wanneer de eerste single uitkomt is nog niet bepaald.

One Direction uit elkaar

Harry, Louis, Niall en Liam houden momenteel een welverdiende pauze van anderhalf jaar. Als het management gelijk heeft, hoeven de Directioners niet bang te zijn. In 2017 komen volgens  de vier weer samen voor een dikke comeback.

Harry Styles in Dunkirk

Styles is momenteel in Frankrijk voor de opnames van de film ‘Dunkirk’ van Christopher Nolan. De film gaat over de Tweede Wereldoorlog en speelt zich af in Duinkerke in Frankrijk. ‘Dunkirk’ gaat hoogstwaarschijnlijk in juli 2017 in première.

De cast was recentelijk ook te vinden in Urk in Flevoland. Vele fans gingen eropaf in de hoop dat ze de superster konden zien maar er was weinig kans. De filmset werd afgeschermd door hoge zwarte hekken en beschermd door bewakers. Daarnaast werd ook niet bekendgemaakt of Harry zelf aanwezig zou zijn.

Bron: Billboard

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.