Less Than Jake met support voor concert naar Nederland

Geschreven door op 24 juni 2016 om 11:14

Ska! Punk! Feest! Je hebt het allemaal met de Amerikaanse band Less Than Jake! In oktober komt het vijftal samen met support-feestnummers naar Amsterdam om een grote party te houden!

Less Than Jake concert

Oktober is de ultieme feestmaand, en dat komt Less Than Jake even bewijzen. Met de supportbands Big D And The Kids Table en The Bennies komt de skapunkband op zondag 16 oktober de Amsterdamse Melkweg op z’n kop spelen.

Less Than Jake kaarten

Tickets voor het optreden zijn onder andere te koop via Ticketmaster. De kaartverkoop is reeds begonnen.

Elke metalband heeft blaaswerk nodig

Iedereen kent de band uit Florida als skapunkband, maar ze zijn heel anders begonnen. In 1992 werd de band geformeerd als heavy metalband, maar na de toevoeging van een altsaxofonist en een trombonist kon het natuurlijk geen heavy metal meer genoemd worden.

Na deze toevoegingen begon de band supervrolijke punk te maken, waarmee ze al snel een grote fanbasis kregen. In iets meer dan 20 jaar heeft de band acht feestelijke albums gemaakt, met See The Light uit 2013 als nieuwste feestalbum.

YouTube player

Tijdens hun huidige tour worden ze vergezeld door twee bands met net zo’n groot feestkarakter. Big D And The Kids Table maken een unieke ska-sound die je gehoord móét hebben. En The Bennies noemen zichzelf een Psychedelic Reggae Ska Doom Metal Pink Rock From Hell-band. Feest voor iedereen dus!

YouTube player
YouTube player

 

Bron: Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.