Diggy Dex met nieuwe clubtour naar Nederlandse poppodia

Geschreven door op 20 november 2018 om 17:11
Vliegende Vrienden van Amstel LIVE!, Diggy Dex tijdens Vliegende Vrienden 2018 - Fotocredits Shali Blok - ArtiestenNieuws (2)

Diggy Dex gaat in 2019 op clubtour! De rapper geeft een reeks concerten in onder andere Utrecht, Eindhoven en Amsterdam.

Diggy Dex op tour

In februari, maart en april 2019 trekt Diggy Dex het land door voor een nieuwe clubtour. Tijdens ‘De Karavaan Tour‘ staat het gelijknamige album, dat in november 2018 uitkwam, centraal. De rapper trapt de tournee af met een Try-Out in De Helling in Utrecht.

Speellijst

Bekijk hier een overzicht van de bevestigde tourdata en -locaties:

Kaartverkoop

Tickets zijn per direct beschikbaar via de websites van de desbetreffende poppodia en Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Diggy Dex

Koen Jansen brak in 2008 onder de naam Diggy Dex door. Hierna scoorde de Amersfoorter hits met nummers zoals ‘Slaap lekker (Fantastig toch)’,Treur Niet (Ode Aan Het Leven)’ en ‘Allez’. Ook op zijn nieuwe plaat ‘Karavaan staan hitgevoelige nummers. Zo werd ‘De Zon Op’ in de zomer van 2018 veel gedraaid door radiostations en geluisterd op streamingdiensten. Beluister de zomerse track hier:

 

Bron: diggydex.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.