The Levellers voegt aantal shows toe aan tournee door Nederland

Geschreven door op 4 april 2018 om 10:30

The Levellers voegt een aantal extra shows toe aan hun tournee door Nederland. Naast Utrecht en Tilburg, komen ze aankomende herfst ook naar Zwolle, Amsterdam en Breda om hun 30-jarige bestaan te vieren. 

The Levellers tournee

Goed nieuws voor de fans van The Levellers! Aankomende zomer voegt de Britse band een aantal concerten toe aan hun tournee door Nederland. De muzikanten uit Brighton vieren hun 30-jarig bestaan en doet dit met de ‘One Way of Life’ tour in stijl.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor beide concerten begint aankomende vrijdag 6 april om 10.00. Tickets zijn verkrijgbaar via de websites van Hedon (Zwolle), Mezz (Breda) en Melkweg (Amsterdam).

The Levellers

The formatie The Levellers werd in 1988 opgericht in het Britse Brighton. In 1990 bracht de band van frontman Mark Chadwick het eerste album uit. Een jaar later volgde de plaat ; Levelling the Land’. Deze werd vooral door de hit ‘One Way’ een groot succes in Engeland. In 2018 zitten de muzikanten dertig jaar in het vak en dit vieren zij met een uitbundige tournee. Naast Nederland bezoekt de band ook Duitsland, België en Frankrijk om hun akoestische klanken aan hun fans te laten horen.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · · ·