Rag’n’Bone Man aankomend najaar naar 013 in Tilburg

Geschreven door op 16 juni 2017 om 13:48
Rag'n'Bone Man - Fotocredits: Saskia Bosch - Pinkpop 2017 - Persmateriaal Pinkpop

Goed nieuws voor fans van Rag’n’Bone man! De Britse singer-songwriter komt op maandag 30 oktober 2017 naar poppodium 013 in Tilburg!

Rag’n’Bone Man naar Tilburg

Goed nieuws! De Britse singer-songwriter Rag’n’Bone Man komt naar Nederland! Op maandag 30 oktober 2017 zal hij te zien zijn bij poppodium 013 in Tilburg.

Tickets voor de show

Tickets voor de show gaan woensdag 21 juni 2017 om 00:00 uur in de verkoop. Concertkaarten zijn o.a. verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de tickets uitverkocht? Klik dan hier.

Grote hits

De hit van de zanger ‘Human’ werd wereldwijd veel geluisterd. In 2017 verscheen een debuutalbum waar nog meer bluespop opstaan. Onder andere de single ‘Skin’ is daarop te vinden.
De populaire artiest heeft al op veel grote festivals gestaan. Zo was de zanger onder andere te zien op Pinkpop en Lowlands. In 2017 heeft de Britse singer-songwriter twee prijzen gewonnen, namelijk: British Breakthrough Act en de Critics’ Choice Award.
Bron: Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.