Drake verdacht van kopiëren artwork voor nieuwe EP

Geschreven door op 24 januari 2018 om 14:15
Drake - Foto: The Come Up Show (wikimedia, license: Attribution 2.0 Generic)

Producer Rabit is niet blij met het artwork van de nieuwe EP van Drake. Het lijkt verdacht veel op de poster van Rabit’s 2015 Communion Tour.

Drake – Scary Hours

Vrijdag 19 januari bracht Drake onverwachts een nieuwe EP uit, genaamd ‘Scary Hours’. Op de track staan twee nieuwe nummers: ‘God’s Plan’ en ‘Diplomatic Immunity’. Behalve een Instagram bericht van de rapper, is er verder geen promotie ondernomen.

In november 2017 kwam hij voor het laatst in het nieuws vanwege een handtastelijke fan tijdens zijn show. Beluister de tracks hieronder.

Verdacht van kopiëren

Op Instagram liet Rabit weten dat hij de afbeelding wel erg vindt lijken op zijn tourposter uit 2015: ”Vandaag werd ik wakker en zag ik dat OVO (Drake’s platenlabel) één van mijn tour posters, die ontworpen zijn door Collin Fletcher, heeft vernieuwd. Arme Collin, zijn stijl wordt altijd gestolen”.

Schuldig? of toch niet?

Wat vind jij van de cover van Drake’s nieuwe EP. Heeft de rapper het werk van de producer overgenomen? Laat het ons weten in de poll:

More Life

Het is alweer bijna een jaar geleden dat de mixtape ‘More Life uitbracht met mega-hits zoals; ‘One Dance‘, ‘Fake Love‘ en ‘Hotline Bling. Het was het zevende opeenvolgende album dat werd uitgebracht door Drake en op nummer één van de Billboard top 100 binnen kwam. In Nederland domineerde de rapper ook wekenlang de hitlijsten.

 

Bron: Ballinn

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Drake Nieuws · Fun Content · Nieuws · Roddels