The Vamps eind 2019 met ‘Four Corners Tour’ naar Melkweg Amsterdam

Geschreven door op 27 mei 2019 om 10:56
Artiest: The Vamps - Bron: Wikimedia - Author: Oraleia26

The Vamps keert terug naar Nederland! In november 2019 brengt de Britse band haar ‘Four Corners Tour’ naar de Amsterdamse Melkweg.

The Vamps naar Melkweg

Fans van The Vamps opgelet! De poprockformatie keert op zaterdag 2 november 2019 terug naar Nederland voor een optreden in de Grote Zaal van Melkweg, Amsterdam. De show maakt deel uit van de ‘Four Corners Tour’. Het publiek kan tijdens deze concertreeks zowel hits als ‘All Night’ en ‘Middle Of The Night’ verwachten als tracks van de nieuwe EP ‘Missing You’. Eerder, in 2018, waren de mannen ook te gast in de hoofdstad. Toen speelde de band voor een uitverkocht Paradiso.

Tickets

Concertkaarten zijn te verkrijgen vanaf vrijdag 31 mei 2019 om 10:00 uur. De verkoop loopt via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk dan eens hier.

‘Missing You’

De poprockband debuteerde in 2014 met de plaat ‘Meet The Vamps’. Het album bleek een succes en werd al snel bekroond met een gouden plaat. Sindsdien hebben de mannen niet stilgezeten. Op 19 april 2019 verscheen de meest recente EP van de Britse formatie. ‘Missing You’ is de opvolger van het album ‘Night & Day’, dat in twee delen verscheen. De nieuwe plaat telt vier tracks, waaronder een samenwerking met Krept & Konan, een Engels rapduo uit Londen. Beluister dit nummer hier:

YouTube player

 

Bronnen: Melkweg, Twitter, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.