Zedd en Liam Payne dansen op straat in nieuwe video voor Get Low

Geschreven door op 20 september 2017 om 15:44
Liam Payne - Foto (crop): Ashley Newby | Flickr (CC BY 2.0)

Het nummer ‘Get Low’ van voormalig One Direction lid Liam Payne en DJ Zedd is alweer een tijdje uit. Nu droppen de mannen echter ook een toffe videoclip voor de track.

Zedd, Liam Payne – Get Low

De mannen dropten op dinsdag 19 september de videoclip voor de hitsingle ‘Get Low’. Zedd en Liam lijken het leuk te hebben in de muziekvideo van hun nieuwe single. Het duo danst door de straten van Londen. Daarbij worden de twee vergezeld door een aantal danseressen en maken het een waar feest met de fans en omstaanders.

#GetLow video with @Zedd out now! Thanks to all the fans that got involved ??? link in bio.

Een bericht gedeeld door Liam Payne (@liampayne) op

Get Low‘ is Liam’s tweede solo single. Eerder releasde hij namelijk ‘Strip That Down’ in samenwerking met rapper Quavo. Zijn eerste single behaalde als hoogste notering in de Nederlandse top 40 de positie 28. ‘Get Low’ staat in de tipparade op nummer 7.

Zedd, Alessia Cara – Stay

Producer Zedd gaat al een tijdje erg lekker. Eerder maakte hij hits met artiesten als Selena Gomez, Kesha en Hayley Williams. Recenter is hij niet weg te slaan uit de charts met ‘Stay‘ in samenwerking met Alessia Cara. De single stond op de soundtrack van de film Everything, Everything, gebaseerd op het gelijknamige boek.

Get Low vs Strip That Down

Welk nummer vind jij beter? Liam’s debutsingle ‘Strip That Down’ in samenwerking met Quavo, of zijn tweede single ‘Get Low‘ samen met Zedd?

 

Bron: YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.