En nu zou dj Afrojack Amanda NIET op straat gezet hebben

Geschreven door op 9 september 2011 om 19:42
ParkCity Live, Afrojack - Fotocredits: Josefelig (Wikimedia Commons)

Deze week maakte we melding dat zwangere Amanda Balk ( Gouden Kooi ) door haar vriend dj Afrojack op straat gezet zou zijn.

Dit verklaart het management van de dj die verder geen zin hebben om met modder te gooien. Amanda zou nu helemaal de weg kwijt zijn. Aan RTL Bouelvard vertelt ze het volgende: ‘Ik weet niet wat ik moet, ik slaap zo’n beetje overal. Dit doe je iemand die je kindje draagt toch niet aan?’.

Het weerwoord van het management van Afrojack: ‘Alles wat Amanda heeft gezegd is te weerleggen met hoe het wel zit, maar daar bewijzen we haar niets mee. We hebben de situatie voor haar voordelig opgelost.’ Het resulteert op deze manier dus in een kinderachtig weles-nietes spelletje.

Afrojack is op dit moment op Ibiza en zou zich daar bevinden in het gezelschap van niemand minder dan Paris Hilton. Paris zou wel een oogje op de Nederlandse dj hebben volgens verschillende bronnen. Wordt vervolgd…

Paris Hilton ” Take Over Control ”

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws