Van Dik Hout viert 25-jarig jubileum in Koninklijk Theater Carré Amsterdam

Geschreven door op 28 februari 2019 om 15:31
Van Dik Hout - Bron: YouTube

In juni 2019 viert Van Dik Hout zijn vijfentwintigjarig jubileum in het Koninklijk Theater Carré te Amsterdam. Tijdens het concert komen alle grote hits van de formatie voorbij.

Van Dik Hout naar Carré

Het vijfentwintigjarig jubileum van Van Dik Hout wordt nog grootser gevierd! Na een uitverkochte clubtour, staat de Nederlandse band ook in het Koninklijk Theater Carré te Amsterdam. Het concert vindt plaats op woensdagavond 26 juni 2019. Tijdens de show komen alle grote hits van de groep voorbij, zoals ‘Stil In Mij’, ‘Tot Jij Mijn Liefde Voelt’ en ‘Zij Maakt Het Verschil’. Ook wordt de formatie deze avond bijgestaan door verschillende gasten. Deze zijn nog niet bekendgemaakt.

Kaartverkoop

Tickets gaan op zaterdag 2 maart 2019 om 10:00 uur in de verkoop via de website van Carré. Uitverkocht? Kijk hier.

VDH

In 1994 brak de band door met het nummer ‘Stil In Mij‘. Sindsdien hebben de mannen meerdere successen weten te scoren. Zo ook als De Poema’s, samen met Acda & de Munnik. Begin 2019 kwamen de heren met hun nieuwe single, genaamd ‘Eén nacht eeuwigheid’, die door NPO Radio 2 werd uitgeroepen tot Topsong.

Beluister deze single hier:

 

Bron: Carré, Van Dik Hout

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.