Busted in maart volgend jaar voor concert naar Nederland!

Geschreven door op 14 december 2016 om 10:32
Busted - Foto Musiclife890 - Flickr CC BY-SA 4.0

Goed nieuws voor de fans van Busted! De Engelse band komt in maart 2017 voor een show naar Paradiso!

Busted concert

Het Engelse drietal is weer helemaal terug van weggeweest! Maandag 13 maart 2017 geeft de band een concert in poppodium Paradiso in Amsterdam!

Busted tickets

De kaartverkoop start aanstaande vrijdag 16 december om 9:00 uur en kaarten zijn dan onder andere te koop via de volgende verkooppunten:

Primair:

Ticketmaster

Secundair:

Topticketshop

Comeback

Zo’n 16 jaar geleden werd de Engelse band opgericht. Twee jaar later scoorde de band een knaller van een hit met het nummer Year 3000, de hit die door vele twintigers van nu helemaal grijs gedraaid is. Van het debuutalbum Busted gingen ruim een miljoen exemplaren over de toonbank alleen al in thuisland Engeland.

Helaas gingen de leden in 2005 hun eigen weg. Toch kwamen ze in 2013 weer bij elkaar om samen met de band McFly (die ook uitermate populair was in de zero’s) een band te vormen: McBusted.

In 2016 kondigde het drietal aan om weer verder te gaan onder de oorspronkelijke naam. Het album Night Driver is dit jaar uitgekomen, waarmee de band laat horen dat ze weer helemaal terug van weggeweest zijn!

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.