Green Day maakt documentaire ¡Quatro!

Geschreven door op 22 november 2012 om 16:41

Green Day komt na hun drieluik albums ‘¡Uno!’, ‘¡Dos!’ en ‘¡Tre!’ binnenkort met een ‘achter de schermen’ documentaire, die toepasselijk ‘¡Quatro!’ zal heten. Dat maakten de punkrockers op Twitter bekend.

Green Day maakte het afgelopen jaar tientallen nieuwe nummers en besloot deze vrijwel allemaal uit te brengen op de albums ‘¡Uno!’, ‘¡Dos!’ en ‘¡Tre!’. De eerste 2 albums kwamen de afgelopen weken al uit, ‘¡Tre!’ wordt op 11 december uitgebracht.

Het hele traject heeft heel wat kracht en moeite gekost, en mede dankzij de drankverslaving van zanger Billie Joe Armstrong is er meer dan genoeg materiaal voor een documentaire. Die gaat er dus ook komen, zo lieten de heren gisteren via Twitter weten. De documentaire zal op 28 november te zien zijn op onder meer MTV 2 en VH1.

In de documentaire is uitgebreid te zien hoe de nummers tot stand komen, zowel van het creatieve proces als de daadwerkelijke opnames. Daarnaast bevat de documentaire livebeelden van optredens die Green Day spontaan gaf door heel Amerika.

Green Day – Stray Heart

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Green Day Nieuws · Nieuws