Demi Lovato verliet het Met Gala om naar een AA-meeting te gaan

Geschreven door op 9 maart 2018 om 14:47
Demi Lovato - Bron: Wikimedia (CC BY 2.0) - Fotocredits: Ralph Arvesen

Demi Lovato leeft door haar alcoholverslaving een sober leven. De zangeres maakt echter bekend door ‘een bitch bij het Met Gala’ bijna weer aan de drank te zijn gegaan. Fans hebben een vermoeden wie de desbetreffende ‘bitch’ geweest zou zijn.

Demi  Lovato aan de drank tijdens het Met Gala

Lovato moest naar nood-AA vergadering na het bijwonen van het Met Gala in 2016. De voormalige Disney-ster vertelde in een interview met Billboard dat de sfeer van het Met Gala haar soberheid bijna in gevaar bracht.

“Ik had een vreselijke ervaring op het Met Gala. Er was één beroemdheid en ze was een complete bitch. Het was ondragelijk om bij haar in de buurt te zijn. Ik herinner me dat ik me er zó ongemakkelijk door voelde dat ik wilde drinken.”

Miljoenen dollars aan diamanten bij AA-vergadering

De zangeres maakt zich zo’n zorgen dat ze contact opnam met haar manager en onmiddellijk deelnam aan een AA-vergadering.

“Ik heb andere kleren aangetrokken, maar ik had nog steeds mijn diamanten om. Miljoenen dollars aan diamanten in een AA-vergadering! Ik kon me meer vinden in de daklozen in die ontmoeting die worstelden met dezelfde problemen waarmee ik te maken heb als de mensen bij het Met Gala.”

Nicki Minaj post foto

De Lovatics, zoals de following van Demi ook wel genoemd wordt, deden wat graafwerk en kwamen tot de conclusie dat niemand minder dan rapper Nicki Minaj ervoor zorgde dat de artiest bijna een terugval had.

De reden hiervan is de onderstaande foto, genomen tijdens het evenement in 2016. De ‘Queen of Rap’ postte de foto op Instagram en ’tagde’ alleen de designer Jeremy Scott ondanks dat ook Lovato op de foto staat. Ook de blikken die worden uitgewisseld op de foto doet fans denken dat er meer aan de hand was tussen de twee artiesten.

De ‘Let It Go’-zangeres plaatste het kiekje ook op Instagram met het volgende onderschrift:

“Deze foto vatte mijn eerste en waarschijnlijk laatste Met (Gala) samen??? #cool #sofuckingawkward #notforme #sweatpants #forensicfiles #whatsgood p.s. sommigen van jullie moeten leren hoe ze een grap moeten maken. Ik lach natuurlijk om het feit dat ik er ongelooflijk onhandig op sta en 2. zie dat de ‘shade’ die op deze foto wordt gegooid mij echt leven geeft ???”

Wat denk jij?

Is rapper Nicki Minaj de enorme bitch waardoor Demi geneigd werd te drinken? Laat het ons weten in de poll:

Bron; Billboard, Instagram

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Demi Lovato Nieuws · Fun Content · Nieuws