The Neal Morse Band terug naar poppodium 013

Geschreven door op 15 oktober 2018 om 17:33
Neal Morse (cropped) - Flickr (CC BY 2.0) - Fotocredits: Steve (stevet955i)

The Neal Morse Band komt volgend jaar weer naar Nederland! De band staat in maart 2019 op de planken van poppodium 013 te Tilburg. 

The Neal Morse Band naar Nederland

The Neal Morse Band geeft op dinsdagavond 26 maart 2019 een show in de popzaal van Tilburg. Eerder dit jaar was Neal Morse zonder band  in Nederland te vinden. Toen gaf de artiest intieme concerten in TivoliVredenburg en Poppodium 013 te Tilburg. In maart staat Neal Morse weer op de planken mét band en hoogstwaarschijnlijk nieuwe muziek.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor het concert start op zaterdag 20 oktober 2018. Het is op dit moment nog niet bekend via welke website de tickets verkrijgbaar zijn. Houd de website van Poppodium 013 in de gaten voor meer informatie.

Progressieve rock

De band, bestaande uit leadzanger Neal Morse, drummer Mike Portnoy, gitarist Eric Gillette, toetsenist Bill Hubauer en bassist Randy George bracht meerdere platen uit. Zo produceerde de formatie de albums ‘The Grand Experiment’ en ‘The Similtude Of A Dream’ in 2015 en 2016 uit.

Bekijk hier de video van ‘So Far Gone’: 

YouTube player

 

Bronnen: Bol.com, Nealmorse.com, Spotify

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.