Zwarte Cross 2018 schrijft geschiedenis met razendsnelle kaartverkoop

Geschreven door op 29 maart 2018 om 16:15
Zwarte Cross 2018 - foto: Ciell (Wikimedia Commons)

Zwarte Cross 2018 is volledig uitverkocht! Het festival gaat aankomende zomer voor het derde jaar op rij een bomvolle editie tegemoet.

Zwarte Cross razendsnel uitverkocht

Heb jij nog geen tickets voor de aankomende editie van Zwarte Cross? Dan hebben we slecht nieuws voor je: het festival is volledig uitverkocht! Het vierdaagse evenement is voor het eerst in haar geschiedenis op voorhand al uitverkocht. De campingtickets waren in november 2017 al binnen vier minuten vergeven en inmiddels zijn ook alle dagkaarten de deur uit.

Zwarte Cross 2018

Dat het festival zo snel uitverkocht is, is niet gek! De organisatie heeft tot nu toe al een aantal mooie namen weten te strikken, zoals Volbeat, Kaiser Chiefs en Danko Jones. Zwarte Cross zal ook dit jaar weer zo’n 250 bands en meer dan 1.000 theaterartiesten verwelkomen, verdeeld over 33 podia. Daarnaast is ook de top van de internationale motorcross wereld weer aanwezig!

De aankomende editie van Zwarte Cross vindt op 12, 13, 14 en 15 juli plaats in de Achterhoek. Meer info is te vinden op de website van het event.

 

Bron: Persbericht Zwarte Cross

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.