Chris de Burgh voor concert naar HMH in 2013

Geschreven door op 29 november 2011 om 11:53
Chris de Burgh Carré Amsterdam, Chris de Burgh - Fotocredits: Laurent Tomassini | Wikimedia Commons

Chris de Burgh komt in 2013 naar Nederland! Op 22 april 2013 staat de Ierse zanger in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

Chris de Burgh concert

In april 2013 gaat Chris op Tour door Europa met Chris de Burgh & Band – Live in Concert 2013. Normaal treedt de zanger vooral op in Duitsland maar nu doet hij ook ons land aan! Op 22 april 2013 staat hij namelijk in de Heineken Music Hall, Amsterdam. Tickets voor dit concert zijn vanaf vrijdag 2 december 10.00 uur verkrijgbaar bij LiveNation.

Chris de Burgh verkocht meer dan 8 miljoen exemplaren van zijn single ‘Lady in Red’. Bovendien stond het nummer in maar liefst 25 landen op nummer 1 van de hitlijsten.
Daarnaast scoorde de singer/song-writer hoog met grote hits als ‘High On Emotion’, ‘Don’t Pay The Ferryman’ en ‘The Head And The Heart’. Nog steeds is hij populair, hij treedt regelmatig op voor volle zalen.

Er wordt dan ook verwacht dat de verkoop van tickets snel zal gaan. Zorg dus dat je vrijdag om 10.00 uur klaar zit om tickets te bemachtigen! Ben je te laat en is het al uitverkocht? Bij veilige ticketmarktplaatsen zijn nog wel Chris de Burgh Tickets te koop!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Responsive Menu
Add more content here...