Evanescence naar 013 Tilburg voor exclusief concert in 2012

Geschreven door op 18 april 2012 om 16:37
Evanescence - Foto: Silvio Tanaka - Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

De Amerikaanse gothic band Evanescence komt weer naar Nederland! Op dinsdag 5 juni komt de beroemde band namelijk naar de 013 Tilburg voor een exclusief concert in Nederland.

Dat maakte het poppodium vandaag bekend via Twitter.
De band doet aankomende zomer een Europese tournee ter promotie van alweer het achtste album. De gelijknamige plaat kwam afgelopen oktober uit en bevatte o.a. de singles ‘What You Want’ en ‘My Heart Is Broken’.
Het opnameproces voor dit album verliep stroef, want de band had maar liefst 5 jaar nodig om het af te ronden. Niet voor niets claimde band ook al 3 keer de releasedatum uit te hebben gesteld vanwege problemen.

De band bestaat overigens al zo’n 17 jaar en typeert zich door als typische gothrockband, de bandleden zijn namelijk vooral zwart gekleed en hebben een vrij bleke huid, iets waar gothics ook om bekend staan.
Het succes van de band kwam overigens niet in een keer, want pas in 2003 met het album ‘Fallen’ met megahits als ‘Bring Me To Life’ en ‘My Inmortal’ brak de band pas echt door. Inmiddels staat de teller daarom ook niet voor niets op 25 miljoen verkochte platen.

De kaartverkoop voor het concert van Evanescence start morgen om 09.00 al via Ticketmaster, kaartjes kosten 40 euro per stuk.
Uitverkocht? Zoek dan naar Evanescence Tickets via deze betrouwbare ticketvergelijker.

http://www.evanescence.com/

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Concertaankondigingen · Nieuws