Zangeres Noa naar Carré Amsterdam op 2 oktober

Geschreven door op 18 april 2012 om 14:59
Noa (Achinoam Nini) - Credits: Rs-foto via Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Zangeres Achinoam Nini, beter bekend als Noa, komt naar Nederland voor een optreden! De van origine Hebreeuwse zangeres staat namelijk op 2 oktober in Carré Amsterdam voor een optreden.

Dat maakte concertorganisator Live Nation vanochtend bekend via Twitter.
De inmiddels 42-jarige zangeres is een artiest van formaat, niet voor niets is de zangeres met haar prachtige stem in haar thuisland Israël een van de grootste artiesten.

Halverwege de jaren 90 ontmoette de zangeres haar muzikale partner Gil Dor, hiermee spijkert zij sindsdien aan de weg van een succesvolle carrière.
Inmiddels is de artieste daarom ook alweer toe aan haar 16e album en is een grootschalige tournee opgezet om zowel nieuw werk als oudere nummers te doen.

De artieste uit Tel-Aviv heeft in haar carriere een apart oeurve weten op te bouwen, met invloeden uit de jazz, rock en de klassieke muziek zingt zij zowel Hebreeuws als Engels.

En nu komt zij dus weer terug naar Nederland! De kaarten voor haar concert op 2 oktober zijn vanaf vrijdag 20 april om 11.00 via Live Nation, de kaarten kosten tussen de 45 en 54 euro, afhankelijk van de plekken in de zaal.
Mocht het nou te snel uitverkocht raken dat jij geen kaarten hebt kunnen kopen? Geen probleem, zoek dan gewoon naar Noa Tickets via deze ticketvergelijker en scoor echte kaartjes in een vertrouwde betaalomgeving.

Noa – Homemade Religion:

noasmusic.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws