Show Norah Jones in Paradiso binnen vijf minuten uitverkocht

Geschreven door op 8 december 2017 om 10:45
Norah Jones - Fotocredits: Giulia Ciappa (Flickr Wikimedia CC BY 2.0)

Norah Jones staat op 3 april 2018 in een uitverkocht Paradiso! Tickets voor de show van de jazzzangeres vlogen razendsnel de deur uit.

Show Norah Jones uitverkocht

Het concert van Norah Jones is uitverkocht! De singer-songwriter staat op 3 april 2018 in een volle zaal van Paradiso Amsterdam. De tickets, die op vrijdag 8 december om 10:00 uur in de verkoop gingen, vlogen in minder dan vijf minuten de deur uit.

Het optreden in Paradiso wordt het eerste headline-concert dat de jazzzangeres in Nederland geeft sinds 2012. In 2017 was ze nog te vinden op North Sea Jazz.

Ik heb geen kaarten, wat nu?

Is het jou niet gelukt om tickets te bemachtigen? Lees dan snel onze tips!

  • Blijf proberen om tickets te reserveren! Er kunnen misschien nog kaarten terugvallen door mislukte transacties.
  • Volg Artiesten Nieuws op Facebook! Misschien worden er later nog extra tickets vrijgegeven. Zodra hier nieuws over is, laten we dit uiteraard direct weten!
  • Check sites als Marktplaats, Ticketswap of de Facebookpagina van het evenement. Mensen die onverhoopt niet kunnen, bieden hier vaak hun tickets aan.
  • Neem eens een kijkje bij een vertrouwd secundair ticketpunt. Je betaalt hier iets meer, maar je hoeft de show dan niet te missen!
  • Ga op zoek naar prijsvragen en winacties! Veel grote radiostations en websites houden regelmatig winacties voor concerten.

 

 

Bron: Ticketmaster

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.