Popduo Toy-Box herenigd voor Foute Party van Qmusic

Geschreven door op 21 december 2017 om 17:19
The Other Favourites, Paula Temple, Tabitha, Moonchild, tickets winnen, Exit Eden, The Black Madonna, collabro, Mercury Rising, BlocBoy JB, Ultimate Eagles, Concert, publiek, show, optreden - Bron Pixabay (Creative Commons Zero (CC0) license) Louis Cole Joris Voorn

Goed nieuws voor Toy-Box fans! Het Deense popduo komt weer even bij elkaar voor de Foute Party van Qmusic in juni 2018 in de Brabanthallen. 

Hereniging Toy-Box

Qmusic maakte vandaag de eerste artiest die op de Foute Party 2018 staat bekend. Niemand minder dan het popduo Toy-Box herenigt zich om op het Qmusic-feest te staan. Het is voor het eerst sinds 17 jaar dat het duo, bestaande uit Amir El Faki en Anila Mirza, weer zal optreden in Nederland. In 1999 verscheen het debuutalbum van de twee, genaamd ‘Fantastic’.

Je kent het duo waarschijnlijk van hun hits uit de jaren negentig, zoals ‘Tarzan & Jane’. Ook Best Friend’ scoorde goed in de hitlijsten.

YouTube player

Qmusic Foute Party 2018

Het evenement vindt aankomend jaar plaats op vrijdag 29 en zaterdag 30 juni 2018 in de Brabanthallen in Den Bosch. Welke artiesten verder zullen optreden is nog niet bekend. Voorgaande edities stonden artiesten als Paul Elstak, Ali B, Jamai en T-Spoon op het feest.

Tip voor fans: kaarten voor de 2018 editie van het feest zijn verkrijgbaar via de website van het radiostation.

 

Bron: Qmusic

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· ·
Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Nieuws · Qmusic Nieuws · Radio · Toy-Box Nieuws