Dua Lipa geeft intiem optreden in the Qube van Qmusic!

Geschreven door op 25 augustus 2017 om 10:30
Dua Lipa - Foto: Justin Higuchi (Flickr, license: CC BY 2.0)

Dua Lipa komt voor een intiem en exclusief optreden naar de negentiende editie van ’the Qube’ van Qmusic! De Britse zangeres betreedt op 5 september het podium van het kleine zaaltje.

Dua Lipa naar the Qube

Goed nieuws: Dua Lipa komt in september naar Nederland! De jonge Britse zangeres staat in november in AFAS Live, maar treedt twee maanden eerder al op voor de negentiende editie van Qmusic’s the Qube. Dit maakte het radiostation op 25 augustus in haar ochtendshow bekend.

Bij the Qube krijgen luisteraars van het populaire radiostation de kans om een artiest van wereldformaat van dichtbij mee te maken tijdens een intiem optreden. Onder andere Robbie Williams, Ed Sheeran, James Morrison, Jason Mraz en John Legend gingen Dua Lipa al voor. Check de website van Qmusic hoe jij kans kunt maken op tickets!

The Self-Titled Tour

Fans die geen tickets voor de intieme show weten te bemachtigen kunnen altijd nog terecht in AFAS Live! Op zondag 5 november komt de 22-jarige zangeres naar de Amsterdamse zaal voor een show in het kader van haar The Self-Titled Tour’.

Bron: Persbericht Qmusic

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.