Jan Smit achteraf blij met breuk Yolanthe

Geschreven door op 18 oktober 2012 om 16:14
Jan Smit - Fotograaf: Martijn Kleingeerts - Flickr - Toppers

In zijn biografie ‘Het Geheim van de Smit’ bekent Jan Smit dat achteraf gezien Wesley Sneijder voor hem als een geschenk uit de hemel kwam. Een relatie met Yolanthe had volgens de Volendammer geen toekomst gehad.

Jan Smit - Fotograaf: Martijn Kleingeerts - Flickr

Jan Smit – Fotograaf: Martijn Kleingeerts – Flickr

Hoewel Smit niet veel kwijt wil over de verbroken relatie, is hij wel duidelijk: “Achteraf gezien kwam Wesley Sneijder als een geschenk uit de hemel”. Familie, vrienden en managers waren het er destijds al over eens, en nu is ook Smit tot die conclusie gekomen: “De mensen in mijn omgeving hadden me vaak genoeg gewaarschuwd dat er iets niet in de haak was. Aanvankelijk wilde ik dat niet zien, uiteindelijk kreeg ik in de gaten dat zij gelijk hadden.”

Hij is dan ook blij dat het uiteindelijk allemaal goed is gekomen: “Later hoorde ik hoe mensen onder elkaar over onze relatie hadden gesproken en dat daarbij de naam van Liza al was gevallen als degene wier hart bij dat van Jan Smit hoorde”. Inmiddels is Jan Smit al bijna een jaar gelukkig getrouwd met Liza Plat, terwijl Yolanthe al 2 jaar met Wesley Sneijder getrouwd is.

Ook zijn manager Jaap Buijs vertelt in een interview met de Metro dat hij de relatie van Jan met Yolanthe destijds niet zag zitten: “Toen het uit was, ben ik erg dronken geworden. Heb ik er een paar op genomen”

Jan Smit – Leef Nu Het Kan

YouTube player

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Jan Smit Nieuws · Nieuws