Rapper Drake (25) geslaagd voor middelbare school

Geschreven door op 18 oktober 2012 om 15:01
Drake - Foto: The Come Up Show - Flickr/Wikimedia Commons

Rapper Drake heeft op zijn 25e  alsnog zijn diploma gehaald voor zijn middelbare school. Hij maakte via Twitter bekend dat hij er 5 maanden lang hard voor heeft moeten werken, maar dat het hem toch gelukt is.

De Canadese rapper en acteur ging vroeger naar Forest Hill Collegiate Institute in Toronto, waar hij begon met acteren. Later ging hij nog naar Vaughan Road Academy, maar ook daar maakte hij zijn school niet af door zijn vroege succes met acteren en (later) zijn muziekcarriére.

Ondanks dat je zou verwachten dat hij met 25 miljoen op zijn bankrekening zich niet zo druk zou maken om school, blijkt niets minder waar. De rapper liet op Twitter weten het halen van zijn diploma te zien als “een van de meest geweldige gevoelens in zijn hele leven”:

 

Drake liet daarna in een tweet nog weten dankbaar te zijn naar zijn lerares:  “Dank aan mijn lerares Kim Janzen, die er 5 maanden lang met mij aan heeft gewerkt om dit te bereiken!”

Drake – Take Care ft. Rihanna

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Drake Nieuws · Nieuws