The 1975 brengt muziekvideo uit voor ‘Somebody Else’

Geschreven door op 8 juli 2016 om 15:20
The 1975 (Matty Healy) - Foto: Alessia Damone - (Bron: Flickr) (CC BY 2.0)

The 1975 heeft weer een nieuwe muziekvideo uitgebracht! Matty Healy brengt narcisme to the next level. Wat vind jij van de video?

The 1975 – Somebody Else

The 1975 heeft op 7 juli hun nieuwe muziekvideouitgebracht,  geïnspireerd door ‘Rabbits‘ van David Lynch, met de frontzanger Matty in de hoofdrol. De video is geproduceerd door Tom Mattia en het verhaal is geschreven door de zanger zelf. ‘Somebody Else’ is de vierde single van het nieuwe albumI Like It When You Are Asleep, For You Are So Beautiful Yet So Unaware Of It’. Het filmpje is een vervolg op de vorige muziekvideo ‘A Change Of Heart’. De nieuwe clip begint eveneens monochroom.

Hij komt een kamer binnen waar een ‘vrouw’ op de bank zit en zet het clownsmasker af. Dit stukje in de kamer duurt drie minuten lang. Een fan heeft op het YouTube-filmpje een comment geplaatst waarin hij vertelt wat hem is opgevallen.  Het nummer ‘Ugh’ is namelijk ook precies 3 minuten lang is en als je het nummer op dezelfde tijd afspeelt als de video, valt alles op zijn plek. Wanneer de deur dicht gaat, zie je hoe Healy met zijn verdriet omgaat terwijl hij worstelt met zijn narcisme. Dan zie je hoe het verhaal een hele andere wending neemt… Bekijk ‘Somebody Else’ hieronder.

Bron: YouTube, The Independent

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.