Palace in oktober 2019 naar TivoliVredenburg en Paradiso Noord

Geschreven door op 1 april 2019 om 11:08
Polo & Pan, Concertzalen, Hania Rani, Her Majasty, Khaled, Tr/st, Ares, Shantalla, 100 Voices of Gospel, e Down On Me Lijpe, Dominic Seldis - Fotocredits Sebastiaan ter Burg (Wikimedia Commons, (CC BY 2.0)) Igorrrr

In de herfst van 2019 komt Palace maar liefst twee keer naar Nederland! De shows vinden plaats in de Utrechtse TivoliVredenburg en Paradiso Noord te Amsterdam.

Palace naar Paradiso Noord en TivoliVredenburg

Goed nieuws voor fans van Palace! De Britse band geeft in de herfst van 2019 twee concerten in Nederland. Op dinsdag 29 oktober 2019 staat het trio op het podium van TivoliVredenburg in Utrecht. Een dag later, op woensdag 30 oktober 2019, zijn de Londense muzikanten te zien in de Amsterdamse Paradiso Noord. Beide optredens staan in het teken van het nieuwe album ‘Life After‘, dat op vrijdag 12 juli 2019 uitkomt.

Tickets

Concertkaarten zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 5 april 2019 om 09:00 uur. De verkoop verloopt via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

‘So Long Forever’

In 2016 bracht de formatie haar debuutplaat ‘So Long Forever’ uit, waarop hitsingle ‘Live Well’ te vinden is. Leo Wyndham, de frontman van de groep, staat bekend om zijn bijzondere sound die vaak wordt vergeleken met Jeff Buckley.

Een voorproefje op ‘Life After’ is hieronder te beluisteren:

 

Bronnen: TivoliVredenburg, Paradiso 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.