Nieuwe Lady Gaga single uitgelekt

Geschreven door op 20 september 2012 om 14:01
Lady Gaga - Fotocredits: Watch Mojo (Flickr CC BY-NC-ND 2.0)

Het nieuwe nummer van Lady Gaga, ‘Cake Like Lady Gaga (Burqa Swag)’, is uitgelekt. Luister hier het meest bizarre Lady Gaga nummer die je ooit gehoord hebt!

Lady-Gaga Vorige maand liet Lady Gaga aan haar fans (liefkozend ‘Little Monsters’ genoemd) via twitter weten dat ze in 2013 een nieuw album zal uitbrengen, dat ARTPOP zal gaan heten. ‘Cake Like Lady Gaga’ zal vermoedelijk het 1e nummer worden op het album.

Eerder al liet ze tijdens haar ‘Born This Way’- tour al de single ‘Princess Die’ horen, die over de overleden prinses Diana gaat. Ook die single zal waarschijnlijk op het album ARTPOP belanden.

Gaga kwam deze week nog in het wereldwijde nieuws door haar concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. Ze rookte op terwijl ze op het podium stond een joint die ze van een bezoeker had gekregen, iets wat niet alle media konden waarderen.

Het nummer ‘Cake Like Lady Gaga (Burqa Swag)’  is op zijn lichtst gezegd apart, al is dat eigenlijk geen verrassing meer bij Lady Gaga. Beluister de plaat zelf hieronder! Wat vind jij er van?

Overzicht van Lady Gaga Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Lady Gaga Nieuws · Nieuws