Er komt een verfilming van het Green Day-album ‘American Idiot’!

Geschreven door op 7 oktober 2016 om 11:51
Billie Joe Armstrong (Green Day) Foto: Sven-Sebastian Sajak - Wikimedia Commons

Goed nieuws voor de fans van Green Day! De verfilming van het album ‘American Idiot’ is inmiddels in productie gegaan bij zender HBO. Dit was al een tijdje bekend, maar het lijkt erop dat er nu eindelijk werk van gemaakt wordt!

American Idiot

In een interview met NME geeft zanger Billie Joe Armstrong aan dat ze groen licht hebben van zender HBO. Het zevende album van Green Day kwam in 2004 uit. Het album werd een wereldwijd succes; de band won er dan ook een Grammy Award voor beste rockalbum mee.

In 2010 werd een Broadway-musical van het album gemaakt. Hierin speelde Armstrong bij sommige voorstellingen de rol van St. Jimmy, een personage uit het gelijknamige nummer op het album. In de film gaat de zanger dit personage ook spelen.

Acteercarrière

Het is niet de eerste keer dat Armstrong in een film gaat spelen. De zanger speelt ook in de film Ordinary World die volgende week in de Amerikaanse bioscopen draait. In de film vertolkt Armstrong de rol van voormalig punkrocker Perry. Wij zijn benieuwd of de Green Day-zanger in de toekomst vaker te zien is in films!

Bron: NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Film Nieuws · Green Day Nieuws · Nieuws