Country to Country festival naar AFAS Live Amsterdam

Geschreven door op 30 oktober 2018 om 10:47
Keith Urban - Credits: Craig ONeal - Bron: Wiki Commons (CC BY-SA 2.0)

Countryliefhebbers opgelet! Country to Country festival komt naar Nederland. Zowel nationale als internationale artiesten staan op de twee podia in AFAS Live in Amsterdam. 

Country to Country festival naar AFAS

Het grootste countryfestival in Europa komt naar Nederland! Country to Country vindt plaats op maandag 4 maart 2019. Deze avond staan onder andere Keith Urban, Brett Eldredge en Drake White & The Big Fire op het podium in AFAS Live in Amsterdam. De line-up wordt nog verder uitgebreid met nationale en internationale artiesten.

Kaartverkoop

Kaarten voor het countryfestival gaan op vrijdag 2 november 2018 in de verkoop. Vanaf 10:00 uur zijn de tickets verkrijgbaar via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Country to Country

Country to Country festival ontvangt sinds 2013 grote namen en opkomend talent. Grote namen zoals Carrie Underwood, Brad Paisley en Lady Antebellum stonden op het podium tijdens het muziekspektakel. In 2018 is een van de grote namen Keith Urban. De countryzanger heeft miljoenen verkochte albums en tientallen awards op zijn naam staan. In een videoboodschap vertelt de muzikant dat hij zin heeft om in Amsterdam te spelen.

Bekijk hier de hele video:

YouTube player

 

Bron: Greenhouse Talent, AFAS Live, c2c-countrytocountry.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.