De nieuwe plaat van Zanger Rinus: ‘Eet veel bananen’ [VIDEO]

Geschreven door op 27 december 2012 om 15:27

Zanger Rinus heeft een nieuw nummer uitgebracht! De 42-jarige volkszanger brengt met ‘Eet veel bananen’ de opvolger uit van hits als ‘Hey Marlous’ en ‘Met Romana op de scooter’.

De nieuwe plaat van Zanger Rinus

Samen met zijn vrouw Debora is zanger Rinus te bewonderen in de video van het nummer ‘Eet veel bananen’. De video staat pas enkele dagen online, maar is nu al hard op weg om zijn vorige hits te overtreffen. Binnen 3 dagen heeft de clips al meer dan 200.000 views gekregen, waarmee het momenteel een van de populairste video’s is op YouTube.

Naast Debora heeft Rinus deze keer ook hulp gekregen van Ronnie Ruysdael, die sommigen zich nog misschien herinneren als zanger van ‘De Sjonnies’. De plaat is mogelijk onderdeel van een nieuw album, Rinus gaf onlangs in een interview met NU.nl aan dat dat de wens is van het publiek: “Mijn fans vragen er steeds naar”, aldus zanger Rinus.

Het is overigens niet zeker dat dat album er ook écht komt, zo geeft hij in het interview toe: “In eigen beheer kan ik het niet uitgeven, dat is veel te duur.” Deze clip is in ieder geval wél al uitgebracht, en daarvoor zijn we dankbaar! We zijn benieuwd wat jullie van deze geweldige plaat met werkelijk briljante songtekst vinden. Laat het hieronder weten in een reactie!

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Nieuws · Videos · Zanger Rinus Nieuws