Chris Brown krijgt aandacht van Rihanna en Karrueche

Geschreven door op 27 december 2012 om 12:00
Chris Brown - Foto: Eva Rinaldi - Wikimedia Commons

Karrueche Tran, de ex van Chris Brown, brengt nog veel tijd door met Chris Brown. Reden genoeg voor Rihanna om haar jaloezie te uiten, ze wil liever zelf meer tijd met Chris besteden.

Online is er een heus gevecht tussen de twee dames bezig. Rihanna en Karrueche haten elkaar maar Chris vindt het prima om met beide vrouwen om te gaan. Tijdens de kerstdagen schreeuwden ze dan ook om zijn aandacht, ze stuurden hem veel persoonlijke berichtjes.

Tran stuurde een foto de wereld in waarop te zien was dat zij het t-shirt droeg dat Chris kort daarvoor aan had. Dit maakt dus duidelijk dat zij zich die dag in het bijzijn van de zanger bevond. Ook postte ze een foto waarop ze een kus de wereld in blies. Chris Brown gaf aan dat hij de foto leuk vond.

Rihanna en Brown gaven hun relatie begin dit jaar een tweede kans. Alles lijkt er echter op dat het niet mocht baten. Hij verschijnt de laatste tijd zowel met Tran als met de 24-jarige Rihanna in het openbaar. “Beide vrouwen proberen Chris zover te krijgen om oudejaarsavond met hen te vieren, aldus een vriend van Chris.

Chris Brown – ‘Don’t Judge Me’

YouTube player
Overzicht van Chris Brown Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Chris Brown Nieuws · Nieuws · Rihanna Nieuws