Fans van Chris Brown bedreigen Chvrches-zangeres Lauren Mayberry

Geschreven door op 29 april 2019 om 16:13
Lauren Mayberry, Chvrches - By Henry Laurisch [CC BY-SA 3.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0)], from Wikimedia Commons

Lauren Mayberry, de zangeres van Chvrches, is bedreigd door fans van Chris Brown. De fans zijn boos over een Instagram-post van de artieste. 

Lauren Mayberry bedreigd

Lauren Mayberry heeft een flinke lading negatieve reacties over zich heen gekregen na het plaatsen van een bericht op Instagram. De Chvrches-zangeres liet zich uit over de aankomende samenwerking tussen Marshmello, Chris Brown en Tyga. Toen bekend werd gemaakt dat de producer een nummer uit gaat brengen met de twee artiesten, was Mayberry teleurgesteld. Tyga en Brown zijn beiden een aantal keer in aanraking gekomen met justitie vanwege onder andere mishandeling. Lauren vindt dat samenwerken met dit soort muzikanten het dergelijke gedrag onderschrijft. Chvrches werkte samen met Marshmello aan de track ‘Here With Me’.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door CHVRCHES (@chvrches) op

Reacties Chris Brown en Tyga

Onder het desbetreffende bericht liet Tyga het volgende weten: “We zijn allemaal God’s kinderen. Iedereen maakt fouten en niemand is perfect. Laten we de energie positief houden” Chris Brown reageert feller op een andere foto: “Dit is het soort mensen van wie ik hoop dat ze voor een te hard rijdende bus vol psychiatrische patiënten lopen. Het doet vast pijn dat jullie zoveel moeite hebben met het leven en vervolgens mijn succes moeten aanschouwen.”, aldus de zanger.

Bedreigingen

De reacties op het Instagram-bericht stromen nog steeds binnen. De bedreigingen en vervloekingen vliegen Mayberry om de oren. Op haar sociale media accounts deelt de artieste een aantal van deze comments:

 

Bronnen: nu.nl, Twitter, Instagram

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.