Alles over de sfeervolle kerstconcerten van Hansi Hinterseer

Geschreven door op 6 november 2014 om 15:21
Hansi Hinterseer - Fotocredits Stefan Brending - Wikimedia Commons (CC-BY-SA-3.0)

De Oostenrijkse superster Hansi Hinterseer komt deze winter naar Nederland en België! Lees hier alles over deze bijzondere concerten en kom alvast in de kerststemming!

Op zaterdag 6 december zet Hansi Hinterseer de IJsselhallen in Zwolle geheel op zijn kop! Hansi maakt er ook dit jaar weer een waar feest van. Voor dit bijzondere kerstconcert laat de ex-skikampioen zich bijstaan door Das Tiroler Echo. Een gezellige volksmuziekgroep uit het Oostenrijkse Tirol.

Weihnachten mit Hansi Hinterseer und Das Tiroler Echo

Onder de naam Weihnachten mit Hansi Hinterseer und Das Tiroler Echo reist het Oostenrijkse muziekgezelschap langs vele Europese steden. De kerstconcerten beloven een waar spektakel te zijn. Indrukwekkende decors, een knusse sfeer en de mooiste kerstsongs brengen je helemaal in de kerstsfeer.

Gezelligheid hoort echt bij de kerst. Zing daarom lekker mee met vrolijke hits als Hände Zu Himmel, Du Bist Mein Leben en Viele Grüsse Aus Tirol.

Hansi Hinterseer - Fotocredits Stefan Brending - Wikimedia Commons (CC-BY-SA-3.0)

Hansi Hinterseer – Fotocredits Stefan Brending – Wikimedia Commons (CC-BY-SA-3.0)

Hansi Hinterseer-Concert

Een Hansi Hinterseer-concert is een waar spektakel voor jong en oud. In 2012 schreef de zanger muziekgeschiedenis met zijn Europese tour. Wel 100.000 bezoekers hebben een concert van de populaire zanger bijgewoond. Alle concerten waren binnen een mum van tijd volledig uitverkocht.

De kerstconcerten in december beloven ook weer een groot succes te worden. Tijdens de Europese kersttour komt Hansi naar de Ethias Arena in Hasselt (België). Een dag later staat de populaire zanger in de IJsselhallen in Zwolle. Het kerstconcert in België vindt plaats op vrijdag 5 december. Het concert in de IJsselhallen in Zwolle op zaterdag 6 december.

Tip: Gaat u naar een concert van Hansi Hinterseer? Vergeet dan vooral de voorpret niet. Klik hier voor de laatste verzamel cd’s en dvd’s van Hansi Hinterseer.

Hansi Hinterseer Tickets

Wij raden alle fans aan om niet te lang te wachten met het bestellen van Hansi Hinterseer tickets. Reserveer hier uw tickets voor Hansi Hinterseer in de IJsselhallen in Zwolle en de Ethias Arena in Hasselt (België). De plaatsen zijn beperkt. Snel reserveren is dus de boodschap!

Hansi Hinterseer Weinachten in Tirol

Kerst en Hansi Hinterseer gaan geweldig goed samen! Bekijk hier een van de sfeervolle kerstvideo’s van Hansi, en kom alvast in die heerlijke kerststemming!

Hansi Hinterseer

Hansi Hinterseer is zonder twijfel een van de grootste sterren in Oostenrijk. Het is dus niet zo vreemd dat de Oostenrijkse zanger ook in het buitenland keer op keer volle zalen trekt. Hansi begon in 1996 aan zijn zangcarrière. Binnen een mum van tijd scoorde Hinterseer de ene na de andere hit. Het resultaat? 30 keer platina en goud in Duitsland, Oostenrijk en Zwiterland. Ook in Nederland is Hansi Hinterseer inmiddels een grote naam.

Het enthousiasme van het publiek tijdens de concerten is het bewijs dat Hansi nog altijd een grote ster is. Zijn veelzijdigheid als entertainer berzorgde Hinterseer een grote schare trouwe fans. Zijn passie voor muziek zorgt ervoor dat Hansi Hinterseer blijft groeien!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Hansi Hinterseer Nieuws · Nieuws