Powerized presenteert nieuw nummer ‘Let The Good Be Better’

Geschreven door op 3 juni 2020 om 19:14
Powerized - persfoto

Goed nieuws voor Powerized fans! De band heeft aan nieuw materiaal gewerkt en bracht afgelopen vrijdag een kersverse single uit.

Let The Good Be Better

Powerized is de studio ingedoken om aan nieuw materiaal te werken. De Nederlandse rockband bracht zodoende afgelopen vrijdag, 29 mei 2020, een nieuw nummer uit: ‘Let The Good Be Better’.

De zanger van Powerized, Nick Holleman vertelt het volgende over de single: ”Ondanks onze valse start met gecancelde shows, ben ik trots op deze single die hier als creatieve reactie uit ontstond en die de identiteit van Powerized goed weergeeft. ‘Let The Good Be Better’ is een persoonlijk nummer met een kwetsbare kent. De boodschap: Als iemand een goede intentie of bedoeling heeft, help diegene dan om het resultaat beter te maken. Helpen en geholpen worden zijn beiden belangrijk.”

Tournee

‘Let The Good Be Better’ is nog maar een voorproefje van wat de mannen in petto hebben. In november en december van dit jaar start de popformatie met een tournee door Europa, ter promotie van het nieuwe materiaal.

Videoclip

Bekijk de videoclip hieronder:

YouTube player

 

Bron: Powerized

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Nieuws · Powerized Nieuws