Eerst headliners voor MTV Music Week bekend!

Geschreven door op 22 september 2016 om 11:29
MTV European Music Awards (EMA) - Foto: Andy Miah - Flickr (CC BY-SA 2.0)

Van woensdag 2 t/m zaterdag 5 november staat Rotterdam in het teken van de MTV Music Week. Dit als aanloop naar de MTV EMA’s dat plaats vindt op zondag 6 november in Ahoy Rotterdam.

Optreden op MTV EMA - Foto: Andy Miah - Flickr

Optreden op MTV EMA  – Foto: Andy Miah – Flickr

MTV Music Week headliners

De eerste headliners van de MTV Music Week zijn bekend gemaakt! Broederliefde, Douwe Bob, Nielson, Indian Askin en Skepta zijn de headliners van dit muzikale evenement dat plaats gaat vinden op verschillende unieke locaties in Rotterdam.

De Amsterdamse nu-punk band Indian Askin geeft op donderdag 3 november een muzikale workshop voor dak-en thuisloze jongeren van Pension Maaszicht in de Rotterdamse poppodium Rotown.

Vrijdag 4 november staat zanger Nielson voor een exclusieve MTV acoustic session in de Paradijskerk in Rotterdam. De rapformatie Broederliefde is diezelfde dag te vinden voor een exclusieve show in de Arminius kerk. De Engelse Skepta is de headliner van het MTV Rec. festival op vrijdag 4 novemer, het festival is onderdeel van de MTV Music Week.

Douwe Bob’s Fool Bar

Op donderdag 3 november opent Douwe Bob de inmiddels beroemde Fool Bar in BAR3 in Rotterdam. De Fool Bar opende de deuren al eerder tijdens het songfestival in Stockholm, ook was de bar op Pinkpop te vinden. Het album van de zanger, dat begin dit jaar uitkwam is zelfs vernoemd naar de Fool Bar!

Natuurlijk is de zanger zelf ook aanwezig in zijn Fool Bar. Hij verzorgt het programma van de bar en gaat artiesten uitnodigen die een groter podium verdienen.

Alle informatie over de tickets en exacte locaties is te vinden op de website van MTV Music Week!

MTV European Music Awards

De MTV European Music Awards vindt dit jaar plaats op zondag 6 november in de Ahoy in Rotterdam. Het is de tweede keer dat de Awardshow neerstrijkt in de Rotterdamse Ahoy. Tickets voor de awardshow zijn nog niet in de verkoop gegaan.

 

Bron: MTV Music Week

 

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Concertaankondigingen · Nieuws