Jera On Air ontvangt Jan Smeets Award tijdens Pinkpop Perspresentatie

Geschreven door op 8 maart 2017 om 16:13
Pinkpop 2017 Perspresentatie - Fotocredits: Sam Reneerkens (Redactie ArtiestenNieuws)

Het Limburgse festival Jera On Air heeft woensdag 8 maart de Jan Smeets Award ontvangen. De Award werd uitgereikt tijdens de Pinkpop Perspresentatie in Amsterdam.

Jera On Air ontvangt Jan Smeets Award tijdens Pinkpop Perspresentatie

Tijdens de perspresentatie van Pinkpop werd de Jan Smeets Award ook uitgereikt. De terechte winnaar van dit jaar is het Limburgse festival Jera On Air. Het festival kreeg maar liefst 20 duizend euro uitgereikt!

Jera On Air 2017

Donderdag 22 tot en met zaterdag 24 juni vindt de 25e editie van Jera On Air plaats. Het feest wordt dan gevierd in het Limburgse dorpje Ysselsteyn. Om het 25-jarig jubileum te vieren heeft de organisatie er een extra dag aan vast geplakt. Bezoekers kunnen dit jaar niet twee, maar drie dagen genieten van metalcore, punk en hardcore.

Dit jaar zijn onder andere Architects, Of Mice & Men, Suicidal Tendencies en Me First and the Gimme Gimmes te zien op het festival.

Jera On Air is het grootste alternatieve muziekfestival in Nederland en vergelijkbaar met Groezrock en Graspop, grote alternatieve muziekfestivals in België. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van Jera On Air.

Bron: Pinkpop Perspresentatie

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Festivals · Jera On Air Nieuws · Nieuws