Dido in mei 2019 met nieuwe muziek naar Paradiso Amsterdam

Geschreven door op 12 november 2018 om 14:30
Dido - Screenshot YouTube

Na vijftien jaar gaat Dido weer op tour! In mei 2019 staat de Londense zangeres met nieuw werk op het podium van de Amsterdamse Paradiso.

Dido naar Paradiso Amsterdam

Het lange wachten wordt beloond! Voor het eerst in vijftien jaar staat Dido weer op de planken. Op vrijdag 17 mei 2019 staat de zangeres op het podium van Paradiso in Amsterdam. De tour staat in het teken van haar nieuwe album ‘Still On My Mind’, dat op vrijdag 8 maart 2019 uitkomt. Tijdens het concert komt haar nieuwe werk voorbij, maar worden ook de oude hits gespeeld.

Kaartverkoop

Kaarten gaan op vrijdag 16 november 2018 om 10:00 in de verkoop. De kaartverkoop verloopt via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Dido

Dido Armstrong is vooral bekend van haar hits ‘White Flag’, ‘Life For Rent’ en ‘Thank You’. Ook scoorde zij in samenwerking rapper Eminem een grote hit met het nummer ‘Stan‘. Als voorproefje op haar vijfde studioalbum bracht de zangeres de single ‘Hurricanes’ uit.

Beluister hier het nieuwe nummer:

 

Bron: didomusic.com, Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.