Broederliefde geeft vervangend concert in Ahoy Rotterdam

Geschreven door op 11 april 2018 om 13:12
Broederliefde - Fotocredits Limburg811 (Wikimedia Commons)

Broederliefde zou in juni een show in het Sparta Stadion geven, maar deze gaat niet door. Ter vervanging hebben de heren nu een show in Ahoy Rotterdam aangekondigd.

UPDATE: De verkoop info voor de grote show van Broederliefde in Ahoy Rotterdam is bekendgemaakt! Wil jij de show niet missen? Lees dan snel verder voor meer info.

Broederliefde naar Ahoy Rotterdam

In mei 2017 werd bekend dat het populaire hiphop-collectief haar succesvolle Broederliefde en Friends-show ook in 2018 naar Sparta-stadion Het Kasteel in Rotterdam zou brengen. Gisteren werd echter bekend dat deze show niet doorgaat.

Om de fans niet te teleurstellen, heeft de rapgroep nu een vervangend concert aangekondigd. En wat voor een! De Rotterdamse mannen komen op 22 september naar het grote Ahoy Rotterdam.

Tickets

Tickets voor de show gaan op donderdag 21 juni in de verkoop en zijn verkrijgbaar via de speciaal voor het evenement ingerichte website. Zijn de kaarten uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

 

Bron: Ahoy

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.