Wist je dit al? Vijf grappige weetjes over Ariana Grande

Geschreven door op 12 mei 2017 om 12:45

Zoals je ongetwijfeld al weet, komt Ariana Grande binnenkort voor twee concerten naar de Amsterdamse Ziggo Dome! Om alvast in goede sferen te raken voor dit feestje, zijn hier vijf weetjes die je waarschijnlijk nog niet wist over het popicoon.

Vijf weetjes over Ariana Grande

Op 14 en 16 mei is Ariana Grande met haar Dangerous Woman Tour te zien in de Amsterdamse Ziggo Dome. Een mooie aanleiding om je kennis over de zangeres te testen met deze vijf grappige weetjes over de Amerikaanse popster.


1. Oriana… Ariana?

Ariana’s ouders vernoemden haar naar het animatiekarakter prinses Oriana uit de film Felix The Cat, die in 1988 uitkwam. Het is niet duidelijk waarom haar ouders voor de naam van deze prinses kozen.

Het ligt in ieder geval niet aan het uiterlijk van Oriana. De prinses heeft blond haar terwijl Ariana zelf geboren is met bruin golvend haar. Tegenwoordig is haar kenmerkende look een hele lange paardenstaart.


2. Negen honden

De popdiva staat niet alleen bekend om het hebben van een krachtige stem. Ze is namelijk ook een grote dierenvriend. Ariana heeft wel negen geadopteerde honden! Allemaal hebben zij opmerkelijke namen. Bijvoorbeeld Sirius Black, die ze vernoemde naar een van haar favoriete typetjes in Harry Potter.

Het laatste hondje die ze toevoegde aan het clubje dat ze al had is haar hond Pignoli, wat in het Italiaans Pijnboompit betekend. Ze vond de naam perfect passen bij het kleine hondje omdat hij volgens haar enorm veel op een nootje lijkt.

Pignoli

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on


3. Animal lover

Uit het vorige feitje bleek al dat Ariana Grande een dierenliefhebber is. Ze is zelfs een dierenambassadeur en eet daarom ook geen vlees en dierlijke producten.

Op het Instagram account van de zangeres zijn talloze foto’s en filmpjes te vinden met haar honden en andere dieren.


4. Japans

Het popidool heeft meerdere bijzondere talenten. Één daarvan is het spreken en schrijven van Japans. Er duiken regelmatig clips op waarin de 23-jarige ster Japans spreekt tegen haar fans. Hieronder een fragment waarin Ariana de talkshow host Jimmy Fallon, Japanse zinnen leert.


5. Celeb crush

Grande’s eerste celebrity crush was Justin! Nee, niet de Justin waar ze al enige tijd een ‘flirtationship’ mee heeft. Justin Timberlake is de eerste die haar hart stal op 3-jarige leeftijd.


Deel artikel:

Plaats hier je reactie:

comments

Lees ook:
Hele wereld geschokt na aanslag bij show Ariana Grande Vreselijk nieuws vanuit Manchester. Vlak na een concert van popster Ariana Grande vond een explosie bij de ingang van de zaal plaats. De aanslag, die ...
Top 10: Tien wereldberoemde artiesten en hun huisdieren! Op dinsdag 11 april was het wereldwijde huisdieren dag! In het kader van deze dag heeft Artiesten Nieuws tien van de grootste dierenliefhebbers uit de...
Van Beauty and the Beast tot Tarzan: Top 10 Disney tracks! We zijn er allemaal wel mee opgegroeid: Disney films en liedjes! Van de liedjes van Beauty and the Beast tot die van Tarzan, de nummers zijn stuk voor...
Ariana Grande heeft wassen beeld in Madame Tussauds Amsterdam! Sinds vandaag heeft popster Ariana Grande een wassen beeld in Madame Tussauds in Amsterdam. Het Amsterdamse museum is de eerste met een wassen beeld v...
Calvin Harris heeft nummer opgenomen met Ariana Grande, Pharell Williams en Young Thug Calvin Harris heeft samen met Ariana Grande, Pharell Williams en Young Thug een nieuw nummer opgenomen. Het nieuwe nummer heet Heatstroke, wanneer we ...
Ariana Grande maakt voorprogramma Dangerous Woman Tour bekend Het voorprogramma van 'The Dangerous Woman Tour' van Ariana Grande is bekend. De popster neemt Latina rapper Bia mee op wereldtournee. BIA in voorpro...
Artikel Tags:
· · · · · ·
Artikel Categorieën:
Ariana Grande Nieuws · Artiesten · Fun Content · Lijstjes · Nieuws

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Menu