Wist je dit al? Vijf grappige weetjes over Ariana Grande

Geschreven door op 12 mei 2017 om 12:45

Zoals je ongetwijfeld al weet, komt Ariana Grande binnenkort voor twee concerten naar de Amsterdamse Ziggo Dome! Om alvast in goede sferen te raken voor dit feestje, zijn hier vijf weetjes die je waarschijnlijk nog niet wist over het popicoon.

Vijf weetjes over Ariana Grande

Op 14 en 16 mei is Ariana Grande met haar Dangerous Woman Tour te zien in de Amsterdamse Ziggo Dome. Een mooie aanleiding om je kennis over de zangeres te testen met deze vijf grappige weetjes over de Amerikaanse popster.


1. Oriana… Ariana?

Ariana’s ouders vernoemden haar naar het animatiekarakter prinses Oriana uit de film Felix The Cat, die in 1988 uitkwam. Het is niet duidelijk waarom haar ouders voor de naam van deze prinses kozen.

Het ligt in ieder geval niet aan het uiterlijk van Oriana. De prinses heeft blond haar terwijl Ariana zelf geboren is met bruin golvend haar. Tegenwoordig is haar kenmerkende look een hele lange paardenstaart.


2. Negen honden

De popdiva staat niet alleen bekend om het hebben van een krachtige stem. Ze is namelijk ook een grote dierenvriend. Ariana heeft wel negen geadopteerde honden! Allemaal hebben zij opmerkelijke namen. Bijvoorbeeld Sirius Black, die ze vernoemde naar een van haar favoriete typetjes in Harry Potter.

Het laatste hondje die ze toevoegde aan het clubje dat ze al had is haar hond Pignoli, wat in het Italiaans Pijnboompit betekend. Ze vond de naam perfect passen bij het kleine hondje omdat hij volgens haar enorm veel op een nootje lijkt.

Pignoli

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on


3. Animal lover

Uit het vorige feitje bleek al dat Ariana Grande een dierenliefhebber is. Ze is zelfs een dierenambassadeur en eet daarom ook geen vlees en dierlijke producten.

Op het Instagram account van de zangeres zijn talloze foto’s en filmpjes te vinden met haar honden en andere dieren.


4. Japans

Het popidool heeft meerdere bijzondere talenten. Één daarvan is het spreken en schrijven van Japans. Er duiken regelmatig clips op waarin de 23-jarige ster Japans spreekt tegen haar fans. Hieronder een fragment waarin Ariana de talkshow host Jimmy Fallon, Japanse zinnen leert.


5. Celeb crush

Grande’s eerste celebrity crush was Justin! Nee, niet de Justin waar ze al enige tijd een ‘flirtationship’ mee heeft. Justin Timberlake is de eerste die haar hart stal op 3-jarige leeftijd.


The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Plaats hier je reactie:

comments

Lees ook:
Wat doen de sterren eigenlijk tijdens de kerstdagen? Mariah Carey kreeg bezoek van Santa, Ali B ging op safari, Ariana Grande ging skiën en Gers Pardoel nam een bubbelbad. Wat doen de sterren eigenlijk t...
Deze kersthits zou je eigenlijk het hele jaar door willen beluisteren Kerst staat voor de deur! Om alvast in goede sferen te komen zijn dit vijf kersthits die je eigenlijk het hele jaar wel zou kunnen beluisteren.D...
Justin Timberlake, Ariana Grande en Pharrell Williams bij herdenkingsconcert Charlottesville Niemand minder dan Justin Timberlake, Ariana Grande en Pharrell Williams treden op tijdens het herdenkingsconcert voor de slachtoffers van Charlottesv...
Commotie rond show Ariana Grande in Zuid-Korea, Ariana reageert Er is commotie ontstaan na een concert van Ariana Grande in Zuid-Korea. Volgens Koreaanse fans oogde de zangeres ongeïnteresseerd tijdens de show.  ...
Hackers braken in op Instagram pagina Ariana Grande Er is onlangs ingebroken op het Instagram account van Ariana Grande. Hackers vulden de pagina van de popster met posts vol scheldwoorden en aanstootge...
Top 10 populairste artiesten op Instagram in 2017 Welke zangers en zangeressen zijn op dit moment het meest geliefd op Instagram? Check hier de top 10 populairste artiesten op Instagram in 2017T...
Artikel Tags:
· · · · · ·
Artikel Categorieën:
Ariana Grande Nieuws · Artiesten · Fun Content · Lijstjes · Nieuws

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Menu