BTS dropt nieuwe single ‘Fake Love’: 10 miljoen views in minder dan 5 uur

Geschreven door op 18 mei 2018 om 16:43
BTS - Credits: Taehyung's Moment, Wikipedia (CC by 4.0)

BTS heeft naast zijn nieuwe album vandaag ook een nieuwe single uitgebracht! De video van de track ‘Fake Love’ tikte in nog geen 5 uur tijd de 10 miljoen views aan op YouTube. Go ARMYs!

10 miljoen views voor Fake Love van BTS

Het is een belangrijke dag voor fans van BTS. De K-popsensatie bracht vandaag niet alleen zijn nieuwe album ‘LOVE YOURSELF: ‘Tear‘ uit, maar releasete ook een video voor het nummer ‘Fake Love‘! De track is de officiële leadsingle van de nieuwe plaat van de Koreaanse hunks.

De clip is zo populair onder fans dat ‘Fake Love‘ in minder dan 5 uur tijd de 10 miljoen views bereikte op YouTube! En het aantal neemt nog steeds toe, om 16.22 uur stond de teller op 11.596.665 weergaven!

Eerder deze maand brachten de Koreaanse hotties een clip voor het nummer ‘Singularity uit.

#FakeLoveFriday

ARMYs, zoals fans van de Bangtan Boys zichzelf noemen, nemen vandaag niet alleen YouTube over, maar ook Twitter. De hashtag #FakeLoveFriday is wereldwijd trending, ook in Nederland!

‘LOVE YOURSELF’-Tour

Wil jij BTS live zien? Dat kan, want de K-popsensatie komt naar Nederland. De boys brengen hun LOVE YOURSELF‘-tour op zaterdag 13 oktober 2018 naar de Ziggo Dome. Kaarten voor BTS gaan vanaf vrijdag 1 juni 2018 om 09:00 uur in de verkoop en zijn onder andere verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

Fake Love Video

Wil jij bijdragen aan het aantal views? Bekijk dan de video van ‘Fake Love‘ hieronder!

YouTube player

Bron: YouTube, Twitter

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.