Mike Shinoda deelt eerste Linkin Park-foto met Chester Bennington

Geschreven door op 25 juli 2017 om 16:29
Chester Bennington (Linkin Park) - Foto: Gansb (Wikimedia)

Linkin Park mede-oprichter Mike Shinoda heeft de eerste bandfoto met frontman Chester Bennington gedeeld. Bennington overleed op 20 juli.

Mike Shinoda deelt eerste Linkin Park-foto met Chester Bennington

Linkin Park mede-oprichter Mike Shinoda heeft de eerste bandfoto met frontman Chester Bennington gedeeld op zijn Instagram pagina. In het bijschrift onder de foto laat de rapper/zanger weten dat de foto in 1997 of 1998 genomen moet zijn, vlak nadat Bennington zich bij de band voegde: “Ik denk dat dit de eerste foto van ons samen was. We hadden Chester zojuist verteld dat we hem bij de band wilden. Hij zei dat hij er klaar voor was om van Arizona naar L.A. te verhuizen.”

De band, die destijds nog Xero heette, had op dat moment nog geen zes nummers: “Nog geen tattoos van vlammen, nog geen rood haar, de meesten van ons studeerden nog.”

Chester Bennington

Linkin Park-frontman Chester Bennington overleed op donderdag 20 juli. De zanger hing zichzelf op in zijn woning in Los Angeles. Het overlijden van de vocalist zorgde voor geschokte reacties over de hele wereld. Veel andere grote bands en artiesten betuigden hun medeleven en verdriet. De nu-metalband plaatste onlangs zelf een emotionele open brief op Facebook.

Bron: Instagram

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.