Muziekwereld rouwt om dood Linkin Park-frontman Chester Bennington

Geschreven door op 21 juli 2017 om 11:47
Chester Bennington (Linkin Park) zwart-wit - Foto Gansb (Wikimedia)

De hele muziekwereld rouwt om het overlijden van Linkin Park-zanger Chester Bennington. De frontman beroofde zichzelf op 20 juli van het leven.

Muziekwereld rouwt om dood Chester Bennington

Met het verschrikkelijke nieuws van het overlijden van Linkin Park-frontman Chester Bennington is de muziekwereld opnieuw een groot zanger verloren door zelfdoding. Bennington hing zichzelf op 20 juli op in zijn woning in Los Angeles. De dood van de zanger zorgde voor een schokgolf door de muziekwereld. Veel artiesten betuigen hun medeleven op social media en rouwen om het overlijden van de Linkin Park-frontman.

Mike Shinoda

Mede-bandlid Mike Shinoda bevestigde het trieste nieuws via Twitter. Shinoda, mede-oprichter van de nu-metalband, liet weten diep bedroefd en geschokt te zijn door het overlijden van zijn vriend en mede-bandlid. Ook het officiële Twitter-account van de band plaatste een foto ter herinnering aan Bennington.

Artiesten herdenken Chester Bennington

Het nieuws van de zelfmoord van Bennington is hard aangekomen binnen de muziekwereld. Veel grote artiesten en bands uiten hun verdriet op social media:

Bron: Twitter, Instagram

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.