K3-lid Marthe een setje met Verhulst

Geschreven door op 26 april 2016 om 13:05
Marthe de Pillecyn (K3) - Fotograaf: Paul van Welden - Bron: Wikimedia Commons

De combinatie K3 en Verhulst blijkt niet alleen van toepassing bij Gert. Ook zijn zoon Viktor kan niet van de leden afblijven. Studio 100 bevestigt dat hij (21) en Marthe de Pillecyn (19) samen zijn.

Studio 100 bevestigt

Het bedrijf achter Samson en Gert en Kabouter Plop vertelt het nieuws aan het Belgische nieuwsblad Het Laatste Nieuws. Ze zijn echter vaag: “We kunnen melden dat dit bericht klopt. Maar details willen we niet kwijt. Hoe lang ze precies samen zijn, behoort tot de privésfeer van onze mensen.”

Marthe weg van jeugdvriend

Voor de fans van Marthe was het een maand geleden even schrikken. De zangeres verbrak de relatie met haar jeugdvriend Alexis Guiette, kort nadat ze vertelde dat ze met hem wilde gaan samenwonen. Marthe liet weten dat ze als goede vrienden uit elkaar zijn gegaan, maar deze snelle overstap zet de gebeurtenissen in een ander daglicht.

Zo vader, zo zoon

Viktor is niet de enige in de Verhulst-familie die een relatie start met een K3-lid. Gert heeft een relatie van vier jaar gehad met Karen Damen, en hij was een paar maanden samen met Josje Huisman. De snoeperd kan nog altijd goed overweg met Karen. Hij zegt dat ze nu een band van “mannen onder elkaar” hebben.

 

 

Bron: Het Laatste Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Eet met muziek, slaapt met muziek, werkt met muziek, ademt muziek. Maakt dagelijks een diepe buiging voor Muse en Pink Floyd. Leeft voor retro.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Fun Content · K3 Nieuws · Nieuws · Roddels